Ezen a napon

2020.11.05. 16:30

Ez történt a megyénkben az elmúlt 5 évben november 5-én

Ismét felidézünk néhány hírt az előző évekből. Lássuk, mi történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ezen a napon.

naptár

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

2019.11.05.

A Békabúcsúztató című új albummal, a népszerű gyerekdalok közül válogató Volt egy fakatona című koronggal, valamint a underground zenekarok által készített Kaláka-feldolgozás CD-vel készültek.

2018.11.05.

Mezőkövesden, a Hadas városrészben járva több kézműves alkotóházat is találunk. Elvittük 360 fokos kameránkat az úgynevezett „tűzzománcos házba”, ahol Pótáné Bartók Annamária zománcozott dísztárgy készítővel beszélgettünk.

2017.11.05.

2017-ben már 30. klubestjét szervezte a 2013 óta működő Slam Poetry Miskolc közössége. Az eltelt években rengeteg programon vettek részt városunk slammerei, terjesztették a műfaj igéjét, és mára talán oda is eljutottunk, hogy nem kell külön bekezdést szentelni annak, mi is az a slam poetry. Az viszont változatlan, hogy továbbra is szemérmetlenül fiatal tehetségek mondanak olyan szövegeket, amiket – enyhe túlzással – lehetne irodalom­órákon is idézni.

2016.11.05.

A stadionbúcsúztató mérkőzésen a DVTK TV felküldött egy drónt a magasba, hogy évek múltán az unokáinknak is meg tudjuk majd mutatni, milyen volt a szentély, ahol annyi megható és oly sok felejthetetlen pillanatot éltünk át együtt. Nézd meg az elmúlt évek egyik legszebb kisfilmjét!

2015.11.05.

Repüljön velünk Miskolc felett! A szuperlátványos videón egészen különleges perspektívából nézheti meg a várost. Bónusz: selyemfényű borsodi naplemente!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában