Elismerés

2020.10.30. 12:00

Emlékérmet kapott kiemelkedő munkájáért

A Magyar Víziközmű Szövetség és a Heves Megyei Vízmű Zrt. idén is díjazta azokat, akik életművükkel, munkájukkal példaképek a szakma számára.

Tóth Balázs

Forrás: HV

Idén a Víz Világnapi Emlékérmet vehette át az Egerben tartott kis ünnepségen Krizsó Ervin, a társaság dél-borsodi üzemegységének üzemvezetője. A szakember 35 éve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vízművek Mezőkövesdi Üzemvezetőségénél operátorként kezdett dolgozni, amely 2010-ben a Heves Megyei Vízmű Zrt.-be olvadt. Itt csatornaágazati művezetőként, majd tavaly április óta üzemvezető főmérnökként dolgozott, 2019-ben már nyugdíjasként. A Víz Világnapi Emlékéremmel azok munkáját ismerik el, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban 20 évnél hosszabb időn keresztül kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony gyakorlati munkát végeztek, valamint a MaVíz szakmai közéletében eredményes és általánosan elismert társadalmi szerepet vállaltak.

Elismerő oklevelet kapott Braun Beáta közgazdasági osztályvezető, valamint Kiss Nándor, a cég szennyvízszolgáltatási csoportvezetője.

(A borítóképen: Krizsó Ervin (balra) a díjátadón)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában