tömegközlekedés

2020.09.18. 14:30

Útlezárás, vágányzár: változások a miskolci tömegközlekedésben

Hétvégén változik a közlekedés bizonyos vonalakon – tájékoztatott az MVK Zrt.

MVK: szombaton péntek szerint

Forrás: mvkzrt.hu

Útlezárás miatt menetidő növekedés várható az Auchan 2-es közlekedésében

A Futó utcán fakivágási munkálatok miatt szeptember 19-én és 20-án időszakosan lezárják a Futó utcát. Az útlezárás miatt az Auchan 2-es autóbusz közlekedésében késések várhatók. Kérjük utasaink megértését és türelmét.

Vágányzár Felső-Majláth és Diósgyőri városközpont között

2020.szeptember 19-én, szombat 04:15 és szeptember 20-án, vasárnap 03:50 között villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek Diósgyőr városközpont és Felső-Majláth között. A pótlóbusz az érintett szakaszon csak Alsó-Majláthon az 1-es autóbusz megállóhelyén áll meg, a Bölcs utcai villamosmegállót nem érinti. A vágányzár vasárnap hajnalig tart, az első teljes villamospályán közlekedő szerelvény Felső-Majláthról 04:15-kor indul.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

Diósgyőr városközpont 1-es autóbusz megállóhely,

Alső-Majláth, 1-es autóbusz megállóhely,

Felső-Majláthon az 54-es járat leszállóhelyre érkezik és onnan is indul.

Diósgyőr városközpont és Felső-Majláth között – a vágányzár ideje alatt-, villamosbérlettel vagy a villamoson érvényesített menetjeggyel igénybe vehetőek az 1-es, 1B-s, 53-as és 54-es autóbuszjáratok.

Változás a 16-os autóbuszok közlekedésében

 

2020.szeptember 21-től az Újgyőri főtérről, munkanapokon 15:35-kor induló járatok helyett a 13:15-kor induló 16-os autóbuszok közlekednek a Diósgyőri Kórházhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában