Party-Service Kft.

2020.08.18. 17:30

Völgyből a csúcsra

Miskolc tradicionális vendéglátó cége új székhelyet alakított ki Mexikó-völgyben.

Apagyi Beáta

Molnár Zoltán (b) Csöbör Katalin (k) és Veres Pál (j)

Fotó: Vajda János

Alig egy éve kezdték meg a munkálatokat a Party-Service Kft. tulajdonosai, hogy felépíthessék éttermi egységeiket és az azokat kiszolgáló konyhát. A családi vállalkozást irányító Molnár házaspár már nyáron fogadja az oda érkező vendégeket a birtokon, és vállalja azt, hogy egyedülálló programhelyszínnel és azt kiszolgáló vendéglátással várja közönségét, lenyűgöző természeti környezetben.

Mérföldkő

A Molnár házaspár köszöntőjében elmondta, hogy hatalmas mérföldkő ez a vállalkozás a család életében is. Ez az első saját tulajdonú telephelyük. „Nagyon sok munka van már a hátunk mögött és legalább még annyi előttünk, de mindezt örömmel tesszük. Az egy év alatt folytatott munkálatok után most jött el az idő, hogy megnyissuk kapuinkat. Elsősorban családi és céges rendezvényeket, esküvőket szeretnénk itt lebonyolítani, és reméljük, hogy aki ellátogat ide, megfelelő minőségű szolgáltatással gazdagodik” – mondták.

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő kiemelte, hogy ő maga is szeret rendezvényeket szervezni, de ez a házaspár segítsége nélkül legtöbbször nem lenne könnyű számára. Véleménye szerint a fejlődés szinteket fog ugrani a közeljövőben Miskolcon, és ehhez a Molnár család természet közeli adottságokkal bíró székhelye és az ott folytatott munka is hozzá fog járulni.

Veres Pál, Miskolc polgármestere szintén nagyra értékelte a vállalkozásba fektetett energiát a család részéről, hiszen az elmúlt időszak még inkább megnehezítette a vendéglátásban, turizmusban dolgozók mindennapjait. – Jól látszik a minket körülvevő helyszínen, hogy aki fejleszteni szeretne, ki tudja használni és javára tudja fordítani a nehéz időszakot. Többször megtapasztaltuk már azt a szívélyes vendéglátást, amit ők képviselnek 25 éve. Az új telephely lehetővé teszi, hogy a korábban megszokott színvonalat hozzák a saját tulajdonú központban – erősítette meg.

Végezetül Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hozzátette, bízik abban, hogy az ilyen és ehhez hasonló vállalkozások szép számmal megjelennek az elkövetkezendő években a megyében. A zárszó elhangzása után „emlékkövet” helyezett el a házaspár, és ezzel hivatalosan is használatba adták a nagyközönség számára a birtok területét.

(A borítóképen: Molnár Zoltán, Csöbör Katalin és Veres Pál helyezték el az emléktáblát)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában