A hét legjobb képei

2020.07.11. 12:00

Nyári táborok és a nyertesek – a 28. hét legjobb képei

Heti összefoglaló a hét legérdekesebb fotóival. Nézze meg Ön is!

Kardos Katalin

Itt a nyár, megérkezett a jó idő is és megkezdődött a vakáció, amit főként a gyerekek élveznek. Megyénkben számos táborozási lehetőség közül választhatnak az érdeklődők. Munkatársaink utána jártak, a legérdekesebb nyári táboroknak.

A Kisgergely Cukrászdában Horváth Zsolt mestercukrász mutatta be a cukrászkodás rejtelmeit, a Zenita musical táborban az ének és tánc gyakorlásával szórakozhattak és okulhattak az előadóművészet iránt érdeklődők az egyetemen.

Miskolci rajztanárokkal, egri tanár szakos hallgatókkal és az Avastetői Általános és Alapfokú Művészeti Iskola képzőművészet tanszakos növendékeivel tematikus képzőművészeti tábor kezdődött hétfőn a Miskolci Galéria Alkotóházában. Időutazás címmel szorgos gyerekművész csapat az emberiség nagy álmát, az időutazást tervezi megvalósítani.

A gyerekek rajztudását az Észak-Magyarország is díjazta, hagyományos rajzversenyének ünnepélyes eredményhirdetését csütörtök délután tartották a szerkesztőségben. Ön látta már a nyerteseket?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában