Szakrendelések

2020.05.19. 17:00

Újraindul mindhárom rehabilitációs tagkórház

A páciensek szinte kivétel nélkül tartják magukat azokhoz az instrukciókhoz, amelyeket a kórház megadott; a magunk részéről pedig mindent megteszünk azért, hogy az ellátás a lehető leggördülékenyebben folytatódjék – jelentette ki Dr. Révész János, a B.-A.-Z. megyei Központi kórház főigazgatója.

Forrás: ÉM

– Ütemezetten elindulnak a szűrővizsgálatok, az endoszkópos rendelések és várhatóan június második hetétől a sebészeti ellátások is – közölte Dr. Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója. A szombati Észak-Magyarországban örömmel adtunk arról hírt, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén és Miskolc járványügyi mutatói az elmúlt egy hét során stabilizálódtak, a megbetegedések száma nem növekedett. Beszámoltunk arról is, hogy a biztató eredményeknek köszönhetően május 14-től megindult kórházunkban a járóbeteg-ellátás egy kiterjesztett formája.

Kedvező tapasztalatok

Friss információkat kértünk a megyei központi kórház főigazgatójától. Azt tudakoltuk: Milyenek az első nap tapasztalatai? Működik-e az összes telefonvonal? A betegek tartják-e magukat telefonon és élőben az új eljárási rendhez? Amennyiben voltak, vannak problémák, mely területet és pontosan mit érintenek? Dr. Révész János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója az alábbiakat nyilatkozta újságunknak: „Az első két nap tapasztalatai rendkívül kedvezőek voltak. Ezen a fórumon is szeretném megköszönni a betegek pozitív hozzáállását és a fegyelmezettséget, illetve az érett magatartást. A páciensek szinte kivétel nélkül tartják magukat azokhoz az instrukciókhoz, amelyeket a kórház megadott; a magunk részéről pedig mindent megteszünk azért, hogy az ellátás a lehető leggördülékenyebben és a legbiztonságosabb keretek között folytatódjék.

Új elérhetőségek

Problémánk mindeddig egyetlen területen volt, a diósgyőri szakrendelőben, ahol technikai okok miatt a hívószámokat meg kellett változtatnunk. Az új elérhetőségeket a kórház honlapján és a nyomtatott sajtóban is közzétettük. További jó hír a betegek számára, hogy folytatódik az ellátás bővítése az elkövetkezendő mintegy három hétben; lépésről lépésre újraindítjuk mindhárom rehabilitációs tagkórházunkat, elindulnak a szűrővizsgálatok, az endoszkópos rendelések és várhatóan június második hetétől a sebészeti ellátások is. Az alábbiakban pedig a Diósgyőri Rendelőintézet új táblázatát is a betegek, az érdeklődők rendelkezésére bocsátjuk.”

 

Kapcsolódó cikk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában