„Számodra mi az igazi érték?”

2020.05.24. 15:30

Mi is az igazi érték?

„Számodra mi az igazi érték?” címmel alkotópályázatot hirdetett a megyei önkormányzat.

Szaniszló Bálint

SKM_C22720052112290

Forrás: Megyei önkormányzat

Jó két hónapja új időszámítás kezdődött Magyarországon. Életünk nagy részét a lakásunk falai között töltöttük, összezárva a családunkkal. Talán több időnk volt végre észrevenni, mennyi érték vesz minket körül a mindennapokban. Érték lehet egy, a barátokkal vagy a családdal töltött nap, egy kirándulás élménye vagy az édesanyánk ölelése.

A megyei önkormányzat szeretné összegyűjteni a megyében élő fiatalok igazi értékeit. A4-es méretű pályaműveket várnak, melyek szabadon választott technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, zsírkréta, filctoll, pasztell, vízfesték, tempera stb.), vagy fotómontázsokat, illetve 20 másodperces videót is készíthetnek a diákok.

A pályaművek postára adási határidejét a járványhelyzetre való tekintettel június 15-re módosították. A pályázatokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal részére kérik megküldeni (3525 Miskolc, Városház tér 1.). A borítékon fel kell tüntetni a pályázat címét: „Számodra mi az igazi érték?”. A videókat, illetve fotómontázsokat az e-­mail-címre várják. A beérkezett pályaműveket három kategóriában értékelik, melyekbe életkor alapján sorolják az alkotókat: 6–10, 11–14 és 15–18 éves korcsoport szerint.

(A borítóképen: Vincze Hanna alkotása)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában