Pózdium

2020.01.29. 19:30

Telt házasak a Pózdiumok

A népszerű talk-show est negyedik állomásán Szinetár Dóra pályáját, életét ismerhették meg az ózdiak.

Marosréti Ervin

Szinetár Dóra a Pózdium színpadán

Fotó: Marosréti Ervin

Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas színésznő volt a legutóbbi vendége a Pózdium elnevezésű talk-show estnek az Olvasó, Adorján Lajos termében. Az Ózd Városi Televízió által indított tízrészes sorozat a negyedik állomásánál jár, eddig Ábel Anita, Palya Bea és Lakatos Márk életútját ismerhették meg a helyiek.

Helyi fellépő

Szinetár Dórára is rengetegen voltak kíváncsiak, hiszen a széksorok zsúfolásig megteltek. A program elején – a korábbi hagyományokhoz híven – az adott vendéghez kapcsolódó műfajban egy ózdi tehetség mutatkozott be, ezúttal Mészáros-Varga Judit szórakoztatta a közönséget, aki két dalt énekelt el. Szinetár Dórával Bukovinszky Zsolt, a városi televízió ügyvezető-főszerkesztője beszélgetett. A másfél órás talk-show során a vendégek megismerhették a színésznő családi hátterét, szakmai életútját, sőt még a magánéletébe is betekintést nyerhettek.

Mautner a következő

A Pózdiumra egyébként a helyi televízió olyan ismert személyiségeket hív meg havi rendszerességgel, akik népszerűek, adott esetben van ózdi kötődésük, vagy az elmúlt időszakban egyáltalán nem jártak a városban – árulta el Bukovinszky Zsolt. – Az esemény népszerűsége pedig töretlen, amelyet az is bizonyít, hogy a rendelkezésre álló ingyenes jegyek gyakorlatilag egy-két napon elfogynak.

A Pózdium következő vendége február 24-én Mauter Zsófi gasztroblogger lesz, márciusban pedig Alföldi Róbert színész látogat az egykori kohászvárosba. A későbbiekben Halász Judittal, Esztergályos Cecíliával és Dőry Virággal is találkozhatnak majd az ózdiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában