Munkahely

2019.12.11. 12:00

Figyelni kell a lehetőségeket

Igyekszik valamennyi dolgozó munkahelyét megtartani.

Pap Gyula

Szabóné Csizmadia Judit

Forrás: ÉM

2006 óta tevékenykedik önkormányzati képviselőként Szabóné Csizmadia Judit, a település frissen megválasztott polgármestere, aki terveiről elmondta: „fő célkitűzésem a folyamatos fejlődés, keresni kell azokat a forrásokat, amelyeket a település javára lehet fordítani, felhasználni. Folyamatosan figyelnünk kell a pályázati lehetőségeket, melyek használhatók Ároktő számára.”

Fontosnak tartja a helyi intézmények működőképességének, minőségi színvonalának fenntartását, megőrzését. E cél elérése érdekében igyekszik valamennyi dolgozó munkahelyét megtartani, és szükségesnek tartja további helyi munkahelyek létrehozását.

Bevonni a közösséget

Fontosnak tartja a faluközösség tájékoztatását az önkormányzati munkáról, a fejlesztésekről, a pályázatok megvalósításáról és a közösségi ünnepségek, önkormányzati szabadidős rendezvények megtartását, további népszerűsítését. Lényeges feladat a belterületi utak rendbetétele, aszfaltozása és a mezőgazdasági utak járhatóvá tétele. Tervezi a temetők bekerítését, parkosítását, padok elhelyezését a sírkertekben, később egy ravatalozó építését. Olyan közösségi szellem, felfogás erősítését tűzte ki célul, amely érzékenyen reagál az emberek igényeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában