Év Turisztikai Attrakciója

2019.10.30. 19:30

Idén legyen a Diósgyőri vár az év turisztikai attrakciója!

Csütörtökön délelőtt 10 óráig még lehet szavazni a szallas.hu honlapján.

Szaniszló Bálint

Diósgyőri vár

Fotó: Kozma István

Idén is díjazza az év turisztikai attrakcióját a szallas.hu. A címért a Diósgyőri vár is versenyben van, szerda délutáni állapot szerint a versengés első helyen áll a top attrakciók között 2118 vokssal, megelőzve a Tisza-tavi Mancs pancsolót, amely 1188 szavazattal rendelkezett. A dobogó harmadik fokán a Mini Zoo állt akkor 1188 vokssal.

Minden esély megvan tehát arra, hogy a Diósgyőri vár megkapja az Év Turisztikai Attrakciója díjat. A szavazás csütörtökön délelőtt 10 óráig tart, azaz még van lehetőség a Diósgyőri vár pozícióit tovább erősíteni.

A szavazás csupán egy percet vesz igénybe. A következő linkre kell kattintani: https://szallas.hu/programok/diosgyori-var-miskolc-p330#hotelyear_vote, itt megjelenik a szavazás menü a Diósgyőri várral. A név és e-mail-cím megadása után válaszolni kell a következő kérdésre: „Hogy hívják a Szallas.hu reklám főszereplőjét?” A válasz: Darabos Úr. Ezt követően ismét a Szavazok gombra kell kattintani, majd megnyitni az e-mail-fiókot, amelyben egy megerősítő linkre kell kattintani a szavazat érvényesítéséhez. Ezzel nyerheti el a vár a rangos címet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában