Csabai Szüreti Napok

2019.09.22. 16:00

Szőlő, must, finom falatok és jó hangulat

Hatodik alkalommal rendezték meg a Csabai Szüreti Napokat a Gárdonyi Géza Művelődési Házban, Hejőcsabán.

Nagy-Hankó Krisztina

Jó volt a hangulat

Fotó: Vajda János

Immár hagyományőrző rendezvénnyé vált, ahogyan a Csabai Disznótoros Fesztivál is – mondta a főszervező Dr. Kiss Ákosné Gonda Erika.

Egy igazán jó családi napot szerettek volna létre hozni, ahol összejönnek a hejőcsabaiak, de nemcsak ők, hiszen a városból, illetve Miskolc környékéről is érkeznek az eseményre – hangsúlyozta. Az eseményen jelen volt Alakszai Zoltán, Miskolc város jegyzője, aki beszédében kitért arra, hogy a szüreti mulatsággal az elvégzett munka gyümölcsét ünnepeljük, ami azért jó, mert közösségi tevékenységre ad okot.

A zene minden fajtája

A rendezvény hangulatához méltóan a gyerekeknek tanyasi játékparkot hoztak. Az érdeklődők kóstolhattak mustot, valamint színpadi produkciókkal is készültek a szervezők. A napot Regős Ádám dob showja nyitotta, majd a Maminbaba latin fitnesz következett. A helyi általános iskola növendékeinek táncbemutatója után, bordalokat és magyar nótákat is hallhatott a közönség. Zumba, retro slágerek, Görömbölyi Zengedezők, valamint a Latin Projekt zenekar és Steelleaders bemutató és a Főnix Nyugdíjas tánccsoport produkciója is színesítette a programot. A napot Varga Miklós koncertje zárta. A rendezvényhez kapcsolódóan vasárnap este az Ismerős Arcok zenekar koncertjére kerül sor a művelődési házban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában