Miskolc

2019.08.29. 19:30

Ne legyen luxus idős korban sem a nyaralás

„Fürdésre, kikapcsolódásra, pihenésre, szórakozásra, a környezet megismerésére és ismeretek bővítésére is kiváló lehetősége kínálkozott annak a közel háromszáz nyugdíjasnak, akik jelentkeztek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége (NYÉSZ) által, a megyei képviselő-testület támogatásával szervezett kedvezményes hajdúnánási üdülésére július 29. és augusztus 16. között, hat turnusban.

Detzky Anna

Jól érezték magukat a nyugdíjasok Hajdúnánáson

A szövetség immár ötödik alkalommal szervezte meg a Hajdúnánási Bányász üdülővel együttműködésben az egyre kedveltebb rekreációs programot, illetve a szervezethez tartozó nyugdíjas klubvezetők továbbképzését” – olvasható a megyei NYÉSZ honlapján.

Hasznos tapasztalatcsere

A szövetség vezetőjét az üdülés részeként megtartott továbbképzésről kérdeztük.

– Többéves múltra tekintenek vissza a képzéseink és jó hangulatú csapatépítő tréningjeink, amelyeknek legfőbb célja az, hogy a nyugdíjas klubvezetők tapasztalatokat cseréljenek és maradandó ismeretségeket kössenek. Idén ebben 48-an vettek részt. Fontos számunkra, hogy tagjaink élethelyzetükkel kapcsolatos hiteles és a legfrissebb információkhoz jussanak hozzá. Emellett az is, hogy a társadalmi csoportok, vagyis a civil szerveződések működésével kapcsolatban hasznos tanácsokat kapjanak. Ebben az évben a Hajdúnánási Bányász üdülő ügyvezetője, Pál-Kovács Dezső és a gyógyfürdő részéről Horváth Kata tartott szakmai tájékoztatót, szövetségünktől pedig rajtam kívül helyettesem, Pasztercsák Istvánné kapcsolódott be a képzés lebonyolításába – sorolta Teszárovics Miklós elnök.

Borítókép: Jól érezték magukat a nyugdíjasok Hajdúnánáson

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában