vigadalom

2019.07.31. 19:45

Vigasságok Mezőkeresztesen

Koncertekkel, főző- és fogathajtó versennyel ünnepeltek.

A Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola mezőkeresztesi táncosai is felléptek, az Oroszlánkirály című mesét adták elő

Fotó: Tóth Balázs

Két napon keresztül vigadtak a keresztesiek, valamint az érdeklődő környékbeliek. Szombaton rendezték a tizedik Dávid János Főzőversenyt, majd focival, játékokkal tölthették az időt a vendégek. Délután Varga Feri és Balássy Betti szórakoztatta a gyerekeket, majd egy karatebemutató után a helyi csoportok léptek föl, így a citerazenekar, a férfikórus, a Jóbarátság és a Szent Erzsébet Nyugdíjas Klub, a gyöngyöstarjáni és mezőnagymihályi népdalosok, valamint a keresztesi művészeti iskolások. Este az Ámokfutók, Kasza Tibi és Charlie koncertezett. Vasárnap délelőtt a IX. Jakab Miklós Fogathajtó Versenyt rendezték meg a lovaspályán.

Majoros János, Mezőkeresztes polgármestere a verseny előtt mondott köszöntőt, kiemelve, hogy a lovassportnak nagy hagyománya van a városban, s öröm, hogy a sportágat továbbörökítik a gyerekeknek. Kiállítás nyílt a városról készült friss és archív fotókból, míg este az Edda Művek lépett föl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában