Helyi közélet

2019.04.12. 07:23

A sósavbontó reaktor is éjjel érkezett a kazincbarcikai BorsodChembe

Kazincbarcika - Már a BorsodChemben „ébredt” a vegyipari vállalat legújabb speciális berendezése.

Kazincbarcika - Már a BorsodChemben „ébredt” a vegyipari vállalat legújabb speciális berendezése.

Ahogyan arról csütörtökön már beszámoltunk, közúton érkezett egy sósavbontó reaktor a BorsodChem (BC) telephelyére – erről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodája értesítette a szerkesztőségünket.

A készülék méretei miatt ismét túlméretes szállítmányként halad át a megye több településén csakúgy mint a februárban ugyancsak a BC-be érkezett úgynevezett kristályosító egység és egy ehhez tartozó puffer­tartály.

A mostani szállítmány még szerda este indult útnak a bodrogkeresztúri kompkikötőből és Bodrogkisfaludon, a 37-es úton, Szerencsen és Gesztelyen keresztül érkezett meg Miskolc közvetlen közelébe.

Csütörtökön aztán Arnót és Felsőzsolca között várta az alkonyatot, hogy tovább folytathassa az útját, munkatársunk itt még a reggeli órákban készített róla fotókat és " target="_blank" rel="noopener">videót is.

A monstrum csütörtök este hét órakor folytatta útját: a 191 és a 190-es kilométerek között a hármas főúton, majd az M30-ason ment tovább annak 29-30-as kilométerei között. Ezután a 306-os úton (1-es és 5-ös kilométerei között) ért el a miskolci Repülőtéri útra, majd Szirmabesenyő belterülete után a 26-os útra kanyarodott, itt haladt tovább egészen a kazincbarcikai vegyipari óriás székhelyéig.

Munkatársaink egyébként ott voltak, amikor a szállítmány útnak indult csütörtök este.

ÉM-TÁ


Legutóbb ilyen volt, nézd meg a gépszörnyet!


[related-post post_id="4202084"]

[related-post post_id="4200846"]

[related-post post_id="4171387"]

[related-post post_id="4151270"]

[related-post post_id="4136870"]

[related-post post_id="4136531"]

[related-post post_id="4135916"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában