Helyi közélet

2019.03.12. 12:30

Térfigyelővel vadásztak Miskolcon a rendészek

Miskolc - Ezentúl mindenhol látni fogják a szabálysértőket a városban.

Miskolc - Ezentúl mindenhol látni fogják a szabálysértőket a városban.

Miskolcon a közterületi kamerákon keresztül szúrtak ki a rendészek bűncselekményeket. Egy együttműködés eredményeként azonban ezentúl rendőrök is beülnek a monitorok elé, hogy elcsíphessék a szabálysértő autósokat!

A közlekedés biztonságát támogató közös kezdeményezést indított útjára ugyanis a Miskolci Rendőrkapitányság és a Miskolci Önkormányzati Rendészet. A program a városban rendszeresített térfigyelő kamerákra és a rendőrjárőrök azonnali intézkedésére alapoz.

A biztonságos közúti közlekedés megerősítését szolgáló akció első alkalmán a térfigyelő központban rendészek és rendőrök közösen figyelték a városban pásztázó kamerák felvételeit. A szabálysértésekről továbbított információk alapján a járőrök azonnal ki tudták szűrni a forgalomból a szabályok ellen vétőket.

A 13 órától 17 óráig tartó ellenőrzésen a kamerafelvételek alapján három járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök a Kiss Tábornok úton. Két járművezető nem adott elsőbbséget a gyalog­átkelőhelyen közlekedő gyalogosoknak. A két sofőrt a hatóság helyszínbírsággal sújtotta, és 6-6 közúti közlekedési előéleti „büntető” pontot kapott. A harmadik jármű vezetője nem megfelelő sebességgel közelítette meg a gyalogátkelőhelyet, így őt helyszínbírsággal büntették a járőrök. A közlekedők, így az autósok és a gyalogosok is számíthatnak a közös akcióra a közeljövőben is.

ÉM


[related-post post_id="4168281"]

[related-post post_id="4164135"]

[related-post post_id="4161739"]

[related-post post_id="4158335"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában