Helyi közélet

2019.01.18. 16:49

A világsztár köszönte szépen

Miskolc – A Miskolci Nemzeti Színház zenekara Plácido Domingót kísérhette dániai koncertjén.

Miskolc – A Miskolci Nemzeti Színház zenekara Plácido Domingót kísérhette dániai koncertjén.

Felkérést kapott a Miskolci Nemzeti Színház zenekara tavaly decemberben, hogy Plácido Domingo 2019. január 14-i koncertjén, a dániai Aarhus-ban kísérje a világhírű művészt.

Remélik, lesz folytatás

Plácido Domingo nagyon köszönte a miskolci zenekar fantasztikus munkáját, és hogy elvállalták a beugrást a MÁV Szimfonikusok helyett.

Szakács Sára zenekari ügyvezető úgy fogalmazott: a karmester, Eugene Kohn hálás és boldog volt, hogy ilyen profi zenekarral dolgozhatott.

– Zenekarunk életében ez fantasztikus kihívás volt és egy életre szóló élmény, nagyon köszönjük mindenkinek, aki ezt lehetővé tette, és azoknak is, akik segítettek nekünk – hangsúlyozta, hozzátéve: remélik, lesz folytatás. – Ígéreteink vannak, de azt szoktam mondani, akkor van vége a turnénak, ha hazaértünk… Most már itthon vagyunk, élményekkel és Plácido Domingo csodálatos hangjával a lelkünkben – tette hozzá Szakács Sára.

Forrás: MNSZ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában