Helyi közélet

2018.11.23. 12:42

Díjszedés: idén már csak egyszer

Miskolc - December második felében, az ünnep időszakában nem szeretnénk zavarni a meghitt perceket.

Miskolc - December második felében, az ünnep időszakában nem szeretnénk zavarni a meghitt perceket.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is egy alkalommal keresik fel kézbesítőink a decemberi és januári Észak-Magyarország előfizetési díjakkal a számlát készpénzben, havonta rendező előfizetőinket. Kérjük, segítsék kollégáink munkáját, s ha egyben rendezik a kéthavi előfizetést, az ünnepek alatt már nem kell zavarnunk a díjszedéssel.

Akik csoportos beszedési megbízással, bankon keresztül utalják át az előfizetési díjat, ebből semmit nem érzékelnek majd, az ő számlájukat továbbra is havonta terheljük azt. Szeretnénk, ha lapunk a megszokott módon szolgálhatná olvasóinkat, járulhatna hozzá a jó hangulathoz az év végi, gazdag ünnepi számaival, és természetesen az Észak-előfizetéshez kapcsolódó előnyök sokaságával.

Több mint egy újság

Ahogyan azt olvasóink már megszokhatták, a megyei napilap előfizetésével együtt számtalan kedvezményt is igénybe vehetnek egész évben, legyen szó kultúráról, szórakozásról, különböző vásárlásokról. Nem lesz ez másképp 2019-ben sem. Jövőre is számos könnyűzenei koncertre, show-műsorra vagy gyermekprogramra juthatnak el kedvezményes áron az Észak-Magyarország segítségével.

Természetesen továbbra is hasznos információkkal, érdekes olvasnivalókkal, számtalan magazinnal, péntekenként tévéműsorral, hétfőnként a hétvégi sport­események részletes eredményeivel szolgálunk széles olvasótáborunknak.

Hűségkártya előnyök

A hűség elsősorban érzelmi kérdés, ám olykor azt is mondhatjuk rá: kifizetődő. Mindkettőt ötvözi az Észak-Magyarország új Hűségkártyája, amellyel a lap hűséges előfizetői iránti tiszteletünket és megbecsülésünket szeretnénk kifejezni kedvezményes vásárlási lehetőséggel, megannyi termékre és szolgáltatásra.

Büszkék vagyunk olvasótáborunk évek, évtizedek óta hűséges tagjaira, ezért Hűségkártya programunkat teljesen megújítjuk. Növeljük az elfogadóhelyek számát, célunk a megye lefedése, sőt, egy még szélesebb körű szolgáltatás küszöbéhez érkeztünk. Külön szeretnénk kedvezni az autós társadalomnak – az új program részleteiről hamarosan tájékoztatjuk olvasóinkat!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában