Helyi közélet

2018.10.11. 20:20

Kórházi eszközökért szerepelnek Miskolcon

Miskolc - Jótékonysági estet szervez a megyei kórház a technikai fejlődés érdekében.

Miskolc - Jótékonysági estet szervez a megyei kórház a technikai fejlődés érdekében.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztálya október 13-án 17 órakor – a korábbi év nagy sikerére való tekintettel – ismét jótékonysági estet szervez a Miskolci Nemzeti Színházban.

Fellépők sora

A széles körű összefogással szervezett jótékonysági est célja az osztály eszközparkjának bővítése, amely a XXI. század szakmai elvárásainak felel meg – tudtuk meg. A részleg különösen kiemelkedő tevékenységet végez a fej-nyaksebészeti onkológiai ellátás területén, ugyanis egy több szempontból is hátrányos helyzetű régióban egyedüli központként látják el a daganatos betegeket. Műtéti beavatkozásaik számára jellemző adat, hogy a 2016-os évben az osztály végezte hazánkban a 2. legtöbb fej-nyaksebészeti onkológiai beavatkozást. Ez a kiemelt műtéti tevékenység, valamint országosan is elismert regionális vezető szerep magas minőségű, high-tech berendezéseket feltételez.

A Radnai Erika által rendezett esten fellép Aranyosi Péter, Bellus István, Jancsó Dóra, Ódor Kristóf, Seres Ildikó, Szőcs Artur és Varga Andrea, valamint a Miskolci Szimfonikus Zenekar.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában