Helyi közélet

2017.11.26. 08:16

Miskolc vált a Vodafone második otthonává…

Miskolc - A Miskolci Nemzeti Színház hat fiatal – két ifjú táncművész és négy ifjú színművész – tagja kapta meg ebben az évben az évadra szóló Vodafone Művész Ösztöndíjat. A társaság azt szeretné elérni, hogy a tehetséges fiatalok hosszabb ideig maradjanak a színházban.

Miskolc - A Miskolci Nemzeti Színház hat fiatal – két ifjú táncművész és négy ifjú színművész – tagja kapta meg ebben az évben az évadra szóló Vodafone Művész Ösztöndíjat. A társaság azt szeretné elérni, hogy a tehetséges fiatalok hosszabb ideig maradjanak a színházban.

„Miskolc a Vodafone második otthona – jelentette ki a színházi művészösztöndíj programjának meghosszabbítása kapcsán Major Péter, a Vodafone Magyarország ügyfélszolgálati igazgatója. – 2009-ben kezdtük meg ezt az utazást Miskolc városával közösen. Abban az évben indítottuk el itt az ügyfélszolgálati központunkat, 300 főnek munkát adva, ma pedig már 600 fővel szolgáljuk ki innen a Vodafone valamennyi magyarországi ügyfelét. Ugyanabban az évben fogalmaztuk meg, hogy nemcsak a gazdaságban, hanem a város kulturális életének támogatásával is hozzá szeretnénk járulni az itt élők jobb életminőségének biztosításához.”

Hozzájárulunk az itt élők életminőségének javításához." Major Péter

Miskolci küldetés

Major Péter elmondta, hogy a színház támogatásával, a színházi művészösztöndíj életre hívásával és immár harmadik alkalommal történő átadásával beteljesíti ezt a miskolci küldetését a Vodafone Magyarország.

„Borzasztóan büszkék vagyunk arra, hogy megújítottuk a Miskolci Nemzeti Színházzal a támogatói szerződést, mert azon túl, hogy támogatásunk nagy segítség a színháznak, hozzájárulunk ahhoz is, hogy tehetséges fiatal színészek verjenek gyökeret a miskolci teátrumban, és színészi játékukkal az itt élők életét színesebbé tudják tenni – fogalmazott az aláírási ceremónia előtt az ügyfélszolgálati igazgató.

Újra Vodafone Karácsony

Major Péter elmondta, hogy fontosnak tartják azt is, hogy a Miskolci Nemzeti Színház közreműködésével minden esztendőben el tudják hozni a karácsonyt négyszáz hátrányos körülmények között élő miskolci gyermek számára. Bejelentette, hogy idén is lesz Vodafone Karácsony.

- ÉM -


Szubjektív

Amióta világ a világ, a művészet, a kultúra, a művelődés nem működhet biztonságosan mecénások, szponzorok nélkül. És a „jó mecénás” olyan, aki önzetlenül bocsátja az anyagi javakat a művészet művelői számára és nem támaszt a művészeti hitvallással ellentétes feltételeket. A miskolci színház ilyen – igazi – mecénásra talált.

- ÉM-SZB -


[related-post post_id="3691941"]

[related-post post_id="3691950"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában