Helyi közélet

2017.11.11. 20:35

Hetedszer is Kontúr

Miskolc - Üzleti és életstílus magazinunk hetedik számát mutattuk be pénteken a City Hotelben.

Miskolc - Üzleti és életstílus magazinunk hetedik számát mutattuk be pénteken a City Hotelben.

Tavaly indította el az Észak-Magyarország a Kontúr névre keresztelt magazint, amely már exkluzív megjelenésével is valami újat, minőségit nyújt olvasóinknak. A magazin negyedévente jelenik meg, és arra törekszünk, hogy minden megyénkbeli sikert az embereken keresztül mutassunk be. Hiszünk benne, hogy egy sikeres vállalkozás, egy sikeres rendezvény, egy jól működő csapat vagy sportegyesület, az egy vagy több ember eltökélt munkáján múlik.

– Nehéz műfaj a nyomtatott sajtó, ezért a Kontúr elindításakor sokan kételkedtek abban, hogy egy új magazinnal, ami helyi embereket, történeteket mutat be, be lehet törni a lappiacra – fogalmazott a pénteki bemutatón Uri Mariann, az Észak-Magyarország és egyben a Kontúr szerkesztője.

– Az idő szerencsére minket igazolt, hiszen már hetedik lapszámunk jelent meg. Magazinunkban olyan emberek szólalnak meg, akiket a hétköznapi munkánk során ismertünk meg, kapcsolatban vagyunk velük, de a Kontúr lehetőséget ad arra, hogy kicsit másképpen beszélgessünk velük, más oldalukat is megismertessük az olvasókkal.

Az étteremtől…

Őszi számunk címlapján Vargáné Bodnár Henrietta és Budaházyné Kovács Csilla szerepelnek, akik az Íz-Kalauz Kft. alapítói. Talán a cégnév nem sokat mond olvasóinknak, de a kft. által működtetett Végállomás Bistorant mindenki számára ismert. A pénteki bemutatón Heni mesélt a jelenlévőknek arról, hogyan alapították az éttermet, és mi vezetett el odáig, hogy nyáron megnyissák a Desszertem cukrászműhelyt a belvárosban.

A bemutatón Nagy Ben­degúz, a miskolci kerekesszékes világjáró is szót kapott, aki mesélt kazakisztáni, kirgizisztáni élményeiről is.

A Kontúrból soha nem maradhat ki a sport, legfrissebb számunkban – többek között – Boros Árpád sportvezetőt, a tiszaújvárosi Benőcs családot, és a Jegesmedvék játékosait is bemutatjuk. Nyári számunkban pedig Jónyer Istvánról olvashatnak, akinek neve már fogalom a sportéletben: többszörös magyar, Európa- és világbajnok asztaliteniszező.

- ÉM-NSZR -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában