Helyi közélet

2017.11.18. 12:35

Egy-Egy tábla csoki, sok-sok szeretettel

Miskolc - Az idén is szeretnénk meglepni a nehéz sorsú gyerekeket a Mikulás nevében.

Miskolc - Az idén is szeretnénk meglepni a nehéz sorsú gyerekeket a Mikulás nevében.

Elsőként az Észak-Magyarország, a Szuperinfó és a Borsod Online munkatársai dobták be az Észak-Magyarország ügyfélszolgálatán a nehéz sorsú gyerekeknek felajánlott csokikat. Körülálltuk a nagy, piros gyűjtőládát, és egymás után helyeztük el benne a finomabbnál finomabb édességeket.

Mindannyian arra gondoltunk, hogy sajnos nem minden gyerekhez jut el az idén a Mikulás, ezért szeretnénk az ő ünnepüket is vidámabbá tenni. Tavaly is óriási örömet szereztünk a szegény sorban elő gyerekeknek, amikor elvittük nekik azt a nagy zsák csokoládét, ami akciónk keretében gyűlt össze.

A kezdeményezést szeretnénk folytatni, így ügyfélszolgálatunkra már elhelyeztük a gyűjtődobozt. Kérjük olvasóinkat, akik tehetik, december 4-én délután 4 óráig dobjanak be a dobozba egy-egy tábla csokoládét, hogy azoknak a gyerekeknek is mosolyt csalhassunk az arcára, akik csak ritkán kapnak ajándékokat. Címünk: Miskolc, Zsolcai kapu 3.

- ÉM-HE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában