Helyi közélet

2017.10.22. 16:19

Edelényben rendezték meg az Országos Könyvtári Napokat

Edelény - Edelényben szeptember 29-e és október 14-e között rendezték meg az Országos Könyvtári Napok programsorozatát a Városi Könyvtárban – adta hírül a <a href="http://kolorline.hu." target="_blank">kolorline.hu.</a>

Edelény - Edelényben szeptember 29-e és október 14-e között rendezték meg az Országos Könyvtári Napok programsorozatát a Városi Könyvtárban – adta hírül a kolorline.hu.

Az esemény első előadója a Nők Lapja újságírója, V. Kulcsár Ildikó volt. Az íróként is népszerű szerző „Egy korty derű” címmel beszélt családról, munkáról, a mindennapi életről. Október 4-én dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, a Nyitott Akadémia előadója hívta fel a résztvevők figyelmét, hogy kiemelkedve a szürke hétköznapokból, miért érdemes bátran, vagy legalábbis merészebben élni.

A következő napi vendég, Tóth Sándor lelkész, pszichológus az idegrendszer és a hormonok szerepét vázolta fel személyiségünk kialakulásában. Október 7-én kézműves foglalkozást tartottak az ősz jegyében. Október 9-én Halmos Mónika, gasztrobotanikus-tanácsadó kápráztatta el az érdeklődőket. A zárónapon, október 14-én, Pál Ferenc római katolikus pap, mentálhigiénés szakember a szabad és elégedett élet mikéntjéről tartott előadást az érdeklődőknek.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában