Helyi közélet

2017.07.16. 11:27

Ők tudnak közlekedni

Encs - Országos közlekedési versenyen jártak az encsi óvoda pindúr pandúrjai.

Encs - Országos közlekedési versenyen jártak az encsi óvoda pindúr pandúrjai.

Az Encsi Csoda-Vár Óvoda és Bölcsőde pedagógusai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gyerekek megismerjék a közlekedési szabályokat.

A tavalyi szép siker után az idén is beneveztek az Országos Közlekedési Pindúr-Pandúr versenyre, melyet Budapesten szerveztek. Nyolc kis óvodás vett részt a Napocska csoportból a megméretésen, ahol az elméleti és a gyakorlati próbán is jól teljesítettek.

Egyedüli megyei

Egyedüli indulóként képviselték Borsod-Abaúj-Zemplén megyét. Az 56 óvodai csapatból álló mezőnyben az előkelő 11. helyezést érték el. A jó hangulatú versenyen az ovisoknak komoly feladatokat kellett végrehajtaniuk. A szép teljesítmény nemcsak a gyerekek érdeme, hanem a felkészítő óvodapedagógusoké is: Gécziné Kovács Gyöngyié és Hajkóné Borsicz Tímeáé.

A csapatot a továbbiakban segítette az Encsi Rendőrkapitányság vezetője, dr. Antal István, valamint az óvoda intézményvezetője, Vajkóné Zsíros Emese.

- ÉM-HE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában