Helyi közélet

2017.06.17. 19:23

Várják a gyerekeket a nyári táborokba

Miskolc - Idén is várja a vakációzó gyerekeket a miskolci önkormányzat Perecesi Nyári Napközis tábora és a Balatonmáriafürdői Gyerektábor.

Miskolc - Idén is várja a vakációzó gyerekeket a miskolci önkormányzat Perecesi Nyári Napközis tábora és a Balatonmáriafürdői Gyerektábor.

A perecesi napközis tábor június 26-án nyitja meg kapuit a 6–13 éves gyermekek számára, ahol augusztus 4-ig vakációzhatnak a kisdiákok. Három kéthetes turnusban 600–800 tanuló számára kínálnak programokban gazdag üdülést, napi háromszori étkezéssel. A gyerekek a Pereces 1-es jelzésű autóbuszokkal juthatnak majd el a táborba. Az érdeklődő szülők a [email protected] címen kérhetnek további információt.

A Balatonmáriafürdői Gyermektábor június 16-tól szeptember 1-ig fogadja a diákokat. A táborban 10–14 éves gyerekek nyaralhatnak. A tábor 9 turnusban 900–1100 gyermek üdültetését biztosítja. A Balatonmáriafürdői Gyermektáborban nemcsak az önkormányzati iskolák táboroztathatnak. Üdülhetnek itt hátrányos helyzetű gyermekek is, akiknek nyaralását a Megyei Kórház Gyermek­ortopédiai Alapítványa és az Ortopéd Kft. támogatja, valamint a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár és a Miskolci Kulturális Központ által delegált gyermekek is pihenhetnek itt. A tábor részvételi díja fejenként 24.000 forint, amely tartalmazza az étkezés és szállás költségét. Az utazási költség kb. 6.000 forint, a fakultatív kirándulás költsége pedig kb. 3000 forint. A táborozásokhoz szükséges szülői nyilatkozatot a www.miskolc.hu oldalról lehet letölteni.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában