Helyi közélet

2017.01.13. 12:00

Ki a kedvence az Alpok-Adria szépségversenyen?

Miskolc - Megyénk hét lánya van versenyben a címért. Indul a szimpátiaszavazás, egy héten át várjuk a voksokat!

Miskolc - Megyénk hét lánya van versenyben a címért. Indul a szimpátiaszavazás, egy héten át várjuk a voksokat!

Szavazzon a Miss Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőseire, döntsük el, ki kapja a legtöbb közönségszavazatot! Aki elnyeri ezt a megtisztelő elismerést, részt vehet a Miss Alpok Adria Szépségverseny országos középdöntőjén, s így esély kap arra, hogy a szépségverseny országos döntőjébe is bekerüljön, valamint a Miss Alpok Adria Szépségverseny megyei döntőjén (január 22. 18.00, Miskolc-Lillafüred, Palotaszálló) különdíjban részesül.

Szavazni január 20-án (pénteken) 12.00 óráig lehet az Észak-Magyarország Facebook oldalán, valamint a Borsod Online-on. Szavazzon Ön is!

Erdélyi Kinga

Erdélyi Kinga vagyok.20 éves ,fiatal mosolygós életvidám lány. Úgy érzem minden nő akkor a legszebb mikor mosolyog és ezzel más ember arcára is mosolyt csal, szeretnék több fiatal lánynak is ezzel példát mutatni. Az életem nagy részét a tanuláson kívül minél több nyelv elsajátítása és a sportolás tölti ki . Miskolcon tanulok turisztikai szervező , értékesítő és idegenvezetonek. Jó kommunikációs képességgel rendelkezem , angolul jól beszélek, németül es franciául alap szinten , és minden emberrel megtalálom a közös hangot. 5 évig atlétikáztam , azóta heti 6 alkalommal járok le edzőterembe . A versenyre azért jelentkeztem, mert szeretném én képviselni a megyénket , és felhívni minél több ember figyelmet az árva és utcára kitett állatok védelmére és örökbefogadására. Életcélom, hogy minél több állat találjon új otthont, ezt jól példázza az is, hogy tavaly én is örökbe fogadtam télen az első kutyámat.

Hídvégi Hedvig

Hidvégi Hedvig vagyok, 16 éves hernádnémeti lány. A Berzeviczy Gergely Szakgimnáziumban tanulok turizmus-vendéglátás szakon, aktívan részt veszek a közösségi életben,az iskolai röplabda csapat és a DÖK tagja is vagyok. Mindig érdekelt a szépségipar, pár alkalommal részt vettem fotózásokon is. Többen bíztattak,hogy jelentkezzem a versenyre. Szeretek kapcsolatokat teremteni, beszédes, közvetlen lánynak tartanak. Szeretem a filmeket, szeretek olvasni és utazni.

Kovács Enikő

Kovács Enikő vagyok. 20 éves. A Besztercebányai Egyetem közgadasági szakán vagyok elsőéves. Iskola mellet párom cégében dolgozom, mint grafikus. Életvidám lánynak tartom magam, aki mindig mosolyog. Szlovákiaban élek a hátártól 1 km-re, egy kis faluban, Abafalán. Életem a sport, a kedvenc sportom a futbal. Sajóvölgye Focisuli női kispályás csapatában játszom már 3 éve. A sporton kívül nagyon szeretek szavalóversenyere járni, kiskoromtól részt veszek a Tompa Mihály szavalóversenyen. Azért jelentkeztem a versenyre, hogy új elményeket és tapasztalatokat szerezzek. Nagy megtiszteltetés lenne, ha én képviselhetném a megyénket az országos döntőn.

Pinczés Laura

Pinczés Laura vagyok, 22 éves egyetemi tanuló. 2015-ben végeztem a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán, de folytatom tanulmányaimat nemzetközi gazdálkodás szakon. Volt szerencsém néhány évig a Tokaji Borvidék legnagyobb borászatában dolgoznom, ahol borkóstolásokat tartottam angol és magyar nyelven. Az angol mellett oroszul is tanulok. Idén az igazi finn Mikulás tolmácsa lehettem ami nagy örömmel töltött el, hiszen nagyon jó volt látni, hogy a gyerekeknek milyen örömet okozunk! Nagyon szeretem a gyerekeket, régebben tánctanár voltam és elsősöket tanítottam. A tánc mellett a kajakozás a kedvenc elfoglaltságom. Régebben versenyszerűen, de ma már csak hobbiként űzöm. Azért kerültem ebbe a versenybe, mert megnyertem a Miskolci Egyetem Gólyabál Szépe 2016 versenyét. Az igazság az, hogy önszántamból nem jelentkeztem volna, de a barátomnak aznap volt a születésnapja és azt szerette volna ajándéknak, hogy ha láthat engem a szinpadon. Nem gondoltam volna, hogy megnyerhetem de nagyon örülök, hogy így alakult, mivel a Miss Alpok Adria döntőjében lehetek és bízom benne, hogy én képviselhetem a megyénket az országos döntőn.

Polyák Dorottya

Polyák Dorottya vagyok, 21 éves, tősgyökeres miskolci lány. Jelenleg, a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának Szociális munkás hallgatója vagyok. Nagyon érdekelnek a társadalomtudományok és a pszichológia. Tanulmányaimból kifolyólag, célom, hogy segítsek olyan embereken, akik nehéz élethelyzetben vannak, bár tudom nem egyszerű, úgy érzem megéri. Szabadidőmben, tanulás mellett, egy boltban dolgozom heti 4-5 napot. Nagyon szeretem a nagymamámat, Ha éppen nem vele vagyok, akkor a barátommal megyünk el edzeni egy konditerembe. Szeretek írni, olvasni, mozogni. Mindig a jót látom másokban és azt is keresem. Kalandvágyó és kíváncsi természetű vagyok. Ezért is jelentkeztem a versenyre, hogy kipróbáljak egy új izgalmas dolgot, amit eddig még soha. Nagyon boldog lennék, ha részese lehetnék az országos döntő élményeinek is.

Szabó Julianna

Szabó Julianna vagyok, Sajószentpéteren élek. Grafikus és festő vagyok, jelenleg kiadvány szerkesztést tanulok.Fontos számomra az egészséges életmód, rendszeresen sportolok. Évek óta modellkedek, dolgozok együtt divattervezőkkel. Nagyon fontos szerepet játszik az életemben a párom, aki mindenben támogat. Szeretem az állatokat , két kutyus gazdája vagyok. A művészet nagyon fontos szerepet játszik az életemben, jelenleg első saját kiállításomon dolgozok, és jótékonysági árverésekre is rendszeresen festek. Akaratos és makacs lány vagyok, aki küzd a céljaiért, és nem adja fel az álmait. A szépségverseny azért indultam, mert most érzem magam a legjobban a bőrömben, és szeretném én képviselni Borsod-Abaúj-Zemplén megyét az országos döntőn.‬

Takács Dominika

Takács Dominika vagyok, 24 éves Aerobik és gyermek aerobik oktató. 2013 óta foglalkozom Miskolcon és környékén sportoktatással. 2014-ben kialakítottam a saját fejlesztésű gyermek tornámat, Mosoly torna néven. Jelenleg Budapesten tanulok Sportoktató-Aerobik szakon. Angol nyelven beszélek, középhaladó szinten. Azért jelentkeztem a versenyre, mert ki szeretném próbálni magam ebben a kategóriában is. Ha megnyerném a versenyt, nagyon szívesen és büszkén képviselném megyénket az országos döntőn!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában