Helyi közélet

2016.12.13. 18:53

Lions Mikulás a Tüskevárban

Miskolc - A Tüskevár óvoda a Miskolci Lions Klubnak évek óta együttműködő partnere.

Miskolc - A Tüskevár óvoda a Miskolci Lions Klubnak évek óta együttműködő partnere.

Az Első Miskolci Lions Klub a rendszerváltást követő, újraformálódó Közép-Európa egyik első Lions Klubjaként jött létre, és jószolgálati alapelvük, hogy kizárólag olyan célokat támogatnak, amellyel közösségeket tudnak segíteni.

– A Tüskevár óvoda a Miskolci Lions Klubnak évek óta együttműködő partnere – nyilatkozta Dimény Imre, az Első Miskolci Lions Klub soros elnöke. – A Lions Klub felvállalta világszerte, hogy többek között a fiatalokat, a rászorulókat – köztük a vakok és gyengénlátókat is – támogatja. Ezért minden évben szeretnénk segíteni a magunk lehetőségeivel és eszközeivel a Tüskevár óvodát, most 150 ezer forint jut eszközfejlesztésre, pedagógiai képzésre és a gyerekeknek ajándékra.

Dimény Imre megemlítette még, hogy a 25 éves Miskolci Lions Klubnak rengeteg programja volt az idén, ami „át fog nyúlni” 2017-re is.

– A segítség mindenhol és mindenkor jól jön! – jelentette ki dr. Boriné Rhúz Anna óvónő és gyógypedagógus, a Tüskevár óvoda részéről. Megtudtuk, többek között hordozható híradástechnikai eszközöket, CD-s magnót, tabletet vásárolnak a kapott összegből.

Az Első Miskolci Lions Klub karácsonykor is megajándékozza majd a gyerekeket.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában