Helyi közélet

2016.12.24. 08:48

Kétnapnyi zárva tartás és ünnepi menetrend

Miskolc - Szombaton délben bezárnak az üzletek, legközelebb kedden vásárolhatunk újra.

Miskolc - Szombaton délben bezárnak az üzletek, legközelebb kedden vásárolhatunk újra.

Harc az idővel, hogy mindent elintézzünk a munkahelyen, illetve minden kelléket beszerezzünk az ünnephez – ezzel telt sokak számára az elmúlt pár nap. Szombaton délelőtt még egy utolsó rohamra számítanak az élelmiszerboltok és az egyéb üzletek, hogy aztán délben lehúzzák a rolót és kedd reggelig ne is nyissanak ki. Karácsony idején – néhány kivételtől eltekintve (például a benzinkutak, vendéglátóhelyek stb.) – minden zárva tart, és a tömegközlekedési eszközök is csak korlátozottan, ünnepi menetrend szerint közlekednek majd. Érdemes hát indulás előtt tájékozódni, hogy ne kelljen sokáig várni a hidegben.

Ami ennél is fontosabb, vigyázzunk magunkra, és figyeljünk egymásra, hogy senkit ne érjen baj a szeretet ünnepén!

- ÉM -


Miskolc - December 25-én és 26-án vasárnapi menetrend szerint közlekednek a villamosok és az autóbuszok, kivéve az ingyenes áruházi, a 44-es, valamint a Búza térről 05:11-kor és a Takata gyártól 06:15-kor induló 43-as járatot amelyek nem közlekednek.

MVK: Közlekedés 2016. december 24-én Miskolcon

Miskolc - 2016. december 24-én a korábbi évekhez hasonlóan 16 óráig a villamos és autóbusz járatok szombati napra érvényes menetrend szerint közlekednek, kivéve a 44-es és az ingyenes áruházi járatokat.

Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor, illetve szilveszterkor, a vasút, a Volán-társaságok és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is rendkívüli menetrendet hirdetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában