Helyi közélet

2016.11.11. 13:57

A csapat sikere az ő sikere

Miskolc - Elhivatottság, szakmaiság, jó portfólió – ez a titka a Miskolc Autó kiváló eredményeinek.

Miskolc - Elhivatottság, szakmaiság, jó portfólió – ez a titka a Miskolc Autó kiváló eredményeinek.

Kijut a jóból Sándor Attilának, a Miskolc Autó ügyvezetőjének: múlt szombaton Az év autókereskedő vállalkozója díjat kapott a megyei Prima Gálán, szerdán pedig Klauzál Gábor Elismerő Oklevelet vehetett át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől kiemelkedően eredményes kereskedői tevékenységéért. Ez a magyar kereskedelmi dolgozóknak adható legmagasabb elismerés – mondja, de nem egyedül az én érdemem, hanem mindazoké, akik a Miskolc Autónál dolgoznak. Annak a szakmai csapatmunkának az elismerése, amit 67 ember tesz nap mint nap.

Kiugró eredmények

Hogy minek köszönhető a díj? Sándor Attila azt vallja, ő nem azért dolgozik, hogy díjakat kapjon, nem filmrendező, hogy az Oscarra hajtson. Ő csak teszi a dolgát, amit ha jól végez, felfigyelnek rá és elismerik a munkáját. Náluk pedig volt mire felfigyelni.

– A tavalyi év eredménye országosan is kiugró volt, olyan árbevételt és értékesítési darabszámot értünk el. Közel 1500 darab autót adtunk el, aminek titka a portfólió: a német márkák kiválóak, a Skoda pedig hagyományosan nagyon kedvelt Magyarországon. Emellett az a marketingmunka és az a mecénási szerep, amit a sport és a kultúra területén végzünk immár évek óta, ugyancsak ránk irányíthatta a figyelmet – összegezte.

Ez a jelen, de a Miskolc Autó jövőképe ennél is fényesebb lehet.

– A jövőt illető terveinkről nem beszélhetünk az idei év mérföldköveinek említése nélkül. Új telephelyet vettünk, ahol egy új Skoda szalont nyitottunk. Ezzel párhuzamosan átalakítottuk a VW-szalont, majd következett az 1993-ban épült korábbi Skoda szalon teljes körű felújítása, ahol november végén ünnepélyes keretek közt is megnyitjuk az új Seat márkakereskedést. A Skoda szalon megnyitásával egy időben több mint megdupláztuk a szervizkapacitást, a következő lépés pedig a karos­szériás és fényezőkapacitás bővítése és fejlesztése lesz. Szeretnénk ugyanis karosszériacentrumokká, valamint haszonjármű-szervizcentrummá válni, aminek érdekében a Lorántffy utcai telephelyen 600-800 m2-es csarnokot építünk a meglévő szervizegységek mellé. Ráadásként jön az elektromos autók forgalmazása és szervizelése az Audinál és a VW-nél – vázolta a terveket.

Seatos kosárlabda

És persze a jövőben sem hagynak fel a mecénási szereppel, sőt! A Jegesmedvék skodás és a DVTK focistáinak volkswagenes támogatása mellett immár a női kosárlabdacsapatnak is a Miskolc Autó az autóspartnere, mégpedig legújabb márkájukkal, a Seattal.

ÉM-UM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában