Helyi közélet

2016.09.20. 15:27

Tekeréssel segítenek a hátrányon

Budapest - Minden egyes letekert kilométer után 10 forintot ajánlanak fel.

Budapest - Minden egyes letekert kilométer után 10 forintot ajánlanak fel.

Az Európai Mobilitási Hét alkalmából jótékonysági kerékpározásra biztat a Vodafone Magyarország Alapítvány, amely szeptember 16. és 22. között minden egyes letekert kilométer után 10 forintot ajánl fel a Vodafone Digitális Iskola Programban részt vevő iskolák és azok hátrányos helyzetű tanulói számára.

A Vodafone Magyarország Alapítvány az Európai Mobilitási Hét alkalmából jótékonysági kerékpározásra hív mindenkit, akit zavarnak a megnövekedett autóforgalommal járó káros környezeti hatások, és aki fontosnak tartja, hogy világszerte egyre inkább elterjedjen a fenntartható, környezet- és ember­barát közlekedés.

A Vodafone várja a szeptember 16. és 22. között a Facebookon vagy az Instagramon okostelefonos alkalmazások segítségével, a #digitalisiskola hashtaggel megosztott posztokat. A posztok összesítése után a Vodafone minden kerékpárral megtett kilométer után 10 forinttal növeli a Vodafone Digitális Iskola Programban részt vevő iskolák és diákok támogatására fordított összeget.

Forrás: Vodafone Magyarország.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában