Helyi közélet

2016.09.22. 17:24

Interjú: Dj Franky

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a fiatal dj/producer Dj Franky volt, aki mesélt nyári siófoki szezonjáról és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a fiatal dj/producer Dj Franky volt, aki mesélt nyári siófoki szezonjáról és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: A sokadik siófoki szezonodat zártad mint Palace rezidens, milyen volt az idei nyár?

Dj Franky: Szia Szabi. Úgy érzem ismét egy remek szezont zártunk Siófokon, annak ellenére, hogy rettentően változékony volt az időjárás. A Plázsnak is köszönhetően pezsgett a város, így az éjszakai bulik is. A péntekeket emelném ki leginkább, amikor Metzker Vikivel pörgettük a Palace arénát hajnalig. Őrült jó bulik voltak!

Béres Szabi: Idén Pixával jelent meg közös "Shake it Rave it" c. dalotok, hogyan jött a közös munka?

Dj Franky: A Shake It Rave It egy futurehouse dal, ami már korábban elkészült. Egy közös fellépés után tetszett meg neki, átküldtem a sávokat, amire azonnal azt mondta, hozzunk ki belőle valami elvetemültet. Úgy hisszük ez sikerült, ez egy future bass változat, ami jó néhány fesztivál nagy kedvence lett idén.

Béres Szabi: Mikorra várható friss megjelenés?

Dj Franky: Azóta még két dal jelent már meg, egyik So Dizzy, a másik Funky Groove címmel. A "So Dizzy" a siófoki Palace Dance Club őrületes nyárnyitó buliján debütált májusban, több verzió is készült belőle, az Original Mix minden szettbe könnyedén beilleszthető, míg a Loving Arms Remix a már jól ismert formáció egyedi stílusjegyeit hordozza. A Mr. Jászai Remix egy minimal verzió, míg személyes kedvencem a Club Re-Think, ami minden bulimban óriási energiát pumpál a tánctérre! Az ismerős dallamra épülő izgalmas újdonság "Funky Groove" címmel augusztusban jelent meg, a Club Mix mellett, ami a ma divatos minimál stílus jegyeit hordozza, készült egy Funk Re-Think is, ami a nevéből adódóan egy lazább funkhouse darab! Országszerte több klubban is rendszeresen felcsendül, aminek rettentően örülök. A következő megjelenés "Let It Go" címmel a hetekben várható, stílusában hasonló lesz, mint a Funky Groove, nem nevezetes, de ismert dallamot sokan fognak benne felfedezni.

Béres Szabi: Ősz/Tervek?

Dj Franky: Szerencsésnek mondhatom magam, nagyrészt tele a naptár, idén a szokásos Siófok utáni pihenés is elmaradt. Nagyon sok a program, a teendő már most szeptemberben is. Több országjáró turnémmal ilyenkor nyár után az őszi/téli klubokat járom. Rengeteget dolgozunk az encsi rezidenciámon is, az Infinity bulik hangulata kiváló, és elég ígéretesnek mutatkozik a programok terén is. Zenei téren is várható még minimum két megjelenés idén, már tesztelem a dalt az éjszakában, úgyhogy remélem sokan látogattok meg majd a bulikban is.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

  • www.facebook.com/djfranky.hu/
  • www.facebook.com/SzabiRadioM/
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában