Helyi közélet

2016.07.08. 19:20

Három gyertya a selyemrétis tortán

Miskolc - A születésnapja abban is rendkívüli volt, hogy ezúttal az ünnepelt adott ajándékot.

Miskolc - A születésnapja abban is rendkívüli volt, hogy ezúttal az ünnepelt adott ajándékot.

Torta, ünnepség, ajándékok várták a fürdőzőket csütörtökön a Selyemréti Strandfürdőben. Születésnap ugyanis nem múlhat el ezek nélkül, márpedig a strand új része – a látvány- és gyermekmedencék – csütörtökön ünnepelte harmadik születésnapját. Erre az alkalomra színes programokkal készültek, a legkisebbek kipróbálhatták a vízi és ugrálóvárat, a trambulint és a játékpónizást, a nagyobbak lézerharcban mérhették össze erejüket vagy a buborékfociban mutathatták meg, ki a bajnok, és persze a hárompályás csúszda is kiváló szórakozás volt. Erre az ünnepi alkalomra pedig a strand játszótere is megnyitott és mostantól egész nyáron használhatják a gyerekek.

Életfa program

A születésnap alkalmából az Életfa programmal is megismerkedhettek a vendégek, volt itt gyógynövény-felismerés, kóstoló és egészségmegőrzési tanácsokat, tippeket is kaphattak az érdeklődők. S ha már egészség, a sport is hozzátartozik, éppen ezért óránként aquafitnesst tartottak a fürdőzőknek az 50 méteres medencében, majd pogácsával, frissítő limonádéval kedveskedtek azoknak, akik kipróbálták ezt a fajta vízi tornát.

A Selyemréti Strandfürdő harmadik születésnapja abban is rendkívüli volt, hogy ezúttal az ünnepelt adott ajándékot: az első száz gyereket fagylaltkuponnal lepték meg, de a nap folyamán a többieknek is jutott meglepetés. Nem beszélve arról, hogy délután felvágták a születésnapi tortát, amiből száz fürdőzőnek jutott egy-egy szelet.

– Gyakran járunk ide, de ma meglepett, hogy ünnepség van – kezdte Katalin. – Maga a strand is szuper, szeretjük a kisfiammal, az ugrálóvárat meglátva pedig felcsillant a szeme.

- ÉM-NSZR -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában