Helyi közélet

2016.06.14. 17:23

Bartók Plusz Operafesztivál 2016 - Megnézné a Carment? Még regisztrálhat…

Miskolc - Georges Bi­zet: Carmen című operáját láthatja a közönség az „Ezrek operája” sorozatban a Bartók Plusz Operafesztiválon az idén a diósgyőri Lovagi Tornák Terén.

Miskolc - Georges Bi­zet: Carmen című operáját láthatja a közönség az „Ezrek operája” sorozatban a Bartók Plusz Operafesztiválon az idén a diósgyőri Lovagi Tornák Terén.

Az előadás június 17-én (pénteken) este 9 órakor kezdődik. Az előadásra regisztrációs jegyek korlátozott számban igényelhetők június 10-től a színház jegypénztárában. Először azok jelentkezhetnek, akik az operafesztivál valamelyik előadására korábban már belépőjegyet vásároltak (egy vásárolt belépőjegyhez egy ingyenes regisztrációs jegy igényelhető).

A Lovagi Tornák Terén a tribünön 520, a küzdőtéren 480 ülőhely található. Korlátozott számban még vásárolható garantált ülőhely a színpaddal szemben elhelyezkedő 440 fős mobillelátón, ezek ára 500 forint. (A korábban az Erzsébet téri lelátóra megváltott jegyek átváltás nélkül érvényesek! )

A kizárólag a Carmen-produkciót megtekinteni szándékozó nézőink számára a fennmaradó ingyenes regisztrációs jegyek június 15-től adhatók ki, az ülőhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

ÉM


Tudni érdemes

Az utolsó buszjárat (1-es) 00:25-kor indul a felső-majláthi végállomásról, a villamos-közlekedés éjszaka is folyamatos. Szabadtéri előadás, ülőpárnát, takarót vigyenek magukkal.

Carmen beavató előadások: június 13., hétfő, 18:00 órától az I–II. felvonás a Szent István téren; június 15., szerda, 18:00 órától a III. felvonás az Avasi kilátónál.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában