Helyi közélet

2016.04.06. 13:50

Olvasóink Zemplénben is panaszkodnak a sok kátyúra

Miskolc - Továbbra is jönnek olvasóink e-mailjei annak kapcsán, hogy kértük: készítsük el közösen megyénk kátyú­térképét!

Miskolc - Továbbra is jönnek olvasóink e-mailjei annak kapcsán, hogy kértük: készítsük el közösen megyénk kátyú­térképét!

Mint arról az elmúlt hetekben beszámoltunk, olvasóink információi alapján igyekszünk egy kátyútérképet elkészíteni, amelyen terveink szerint a Magyar Közút és a miskolci önkormányzat által rossznak ítélt utakat is feltüntetnénk. Addig is itt vannak a legfrissebb e-mailek.

„Az alábbi útszakasz, melyet mindennap használni vagyunk kénytelenek, katasztrofális állapotban van: 2619-es út, Sajóvámos – Szirmabesenyő útszakasz. Bízunk a hírverés segítő erejében! Üdv, Benéné Téglássy Tímea.” Köszönjük!

Egy másik: „Javaslom, nézzék meg az Erdőbénye – 37-es főút közötti útszakaszt. Ott még traktorral is csak lépésben… Továbbiak: Vilmány – Hejce, Vizsoly – Novajidrány, Gibárt – Hernádbüd – Pere. Üdvözlettel: Nagyidai Attila”.

Egy újabb írás szerint a Aranyosi völgy bejárata több kilométeren és a Zemplénben még nagyon sok mellék­út kátyús. Erről írt Braun János is nekünk fotók kíséretében: Sima és Baskó között az átlagsebesség maximum 25–30 km/óra. Újabbak Miskolcról: „Szabó Zoltán u., Jegenyés u., Kapitány u., Deák Ferenc u., Benedekalja u., Izsó Miklós u. az „ezer” kátyúk utcái”, míg Sasfalvi Ádám berekaljai lakos a Havas utcát jelölte meg nekünk. Végül az egyik „legszebb”: a Vörösmarty utca a Szinvapark felé.

ÉM-JLI


Miskolc - Olvasóinkat arra kértük, segítsenek nekünk, hogy elkészüljön a megyei kátyútérkép. Annak ellenére, hogy az önkormányzatok és a Magyar Közút is jelentős összegeket költ évről évre ezen úthibák eltüntetésére, a helyzet nem javul.

Miskolc - Arra kértünk olvasóinkat: írják meg nekünk, hogy hol van komoly kátyúveszély.

Miskolc - „Kátyú és veszélyes aszfaltdarab a tapolcai elágazásnál.” Egy cím az elmúlt időszakból.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában