Helyi közélet

2016.02.23. 13:04

Nőkről – nem csak nőknek

Miskolc - Az Észak-Magyarország olvasóinak egy újabb önfejlesztő rendezvény lehetőségét ajánljuk - ezúttal a hölgyeknek.

Miskolc - Az Észak-Magyarország olvasóinak egy újabb önfejlesztő rendezvény lehetőségét ajánljuk - ezúttal a hölgyeknek.

Gallai Judit életmód tanácsadó, coach:

- Mindenkinek érdemes megkérdeznie magát ilyen tájban: Elégedett vagyok? Szeretnék-e többet kihozni az előttem álló hónapokból? Sokszor vagyunk túlhajszoltak, bedarálnak minket a mindennapok. A mókuskerék, melybe kerülünk, óriási terhet ró ránk. Megfelelünk, elvárásokat teljesítünk, s közben e legfontosabbról feledkezünk meg – önmagunkról. Jön a tavasz – itt az ideje felkészülnünk a napfényes napokra, pont úgy, ahogy a természet is megújul. A nyolc alkalmas csoportos coaching foglalkozások keretében megvizsgáljuk az elakadásokat, a férfi – női szerepeket, a családi kapcsolatokat, szó lesz az önbizalomról, a társfüggőségről és az élet számtalan területén betöltött szerepeinkről. Tesszük ezt úgy, hogy megfelelő motivációt, inspirációt kapjanak a résztvevők olyan beszélgetések, tevékenységek során, melyek megmozgatják a kreativitásunkat, s segítségükre vannak a mindennapok harmonikus megélésében.

Most csatlakozni lehet és megismerni egy olyan csapatot, ahol lehetőség nyílik új barátságokat kötni, s olyan beszélgetésekben részt venni, melyek pozitív élményekkel töltenek fel. Hasznos ötletek kaphatunk emellett olyan programokról és lehetőségekről, melyek könnyebbé teszik a szürke hétköznapok világát. Kiket várok? Aki keresi helyét a világban, szürkének látja a hétköznapokat, úgy érzi, bedarálják a mindennapok, szívesen beszélgetne hozzá hasonló problémákkal küzdő nőkkel, férfiakkal, munkahelyi kapcsolatait instabilnak érzi, konfliktusai vannak önmagával és környezetével, vagy egész egyszerűen egy jó hangulatú coaching foglalkozás-sorozat keretében szeretné megvitatni gondolatait és érzéseit a fenti témákban.

Az első foglalkozás időpontja 2016. március 5. szombat 15.30 - 18.30.

Helyszín: Észak-Magyarország szerkesztősége: Miskolc, Zsolcai kapu 3., 1.emelet.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött az időpont megjelölésével. Jelentkezés és további információ: [email protected] vagy www.experiencethepresent.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában