Helyi közélet

2016.02.19. 16:32

MVK: Véget ért a közlekedési vállalat dolgozóinak sztrájkja Miskolcon

Miskolc - Megállapodott az MVK Zrt. a sztrájkot kezdeményező három szakszervezettel arról, hogy a mai napon befejeződik a közlekedési sztrájk.

Miskolc - Megállapodott az MVK Zrt. a sztrájkot kezdeményező három szakszervezettel arról, hogy a mai napon befejeződik a közlekedési sztrájk.

A sztrájk időszaka alatt a szakszervezetek olyan új javaslatokat fogalmaztak meg a vállalat felé, amelyek nem béremelésre irányultak, és ezeket a munkáltató elfogadta.

A szakszervezetek a megállapodás aláírásával kinyilvánították, hogy a 2015. és a 2016. évre vonatkozó bértárgyalásokat, és az ehhez kapcsolódó kollektív munkaügyi vitát lezártnak tekintik, s ebben a témában újabb kollektív munkaügyi vitát, illetve sztrájkot nem kezdeményeznek.

A szakszervezetek gondoskodnak a 2016. február 17-től határozatlan időtartamra meghirdetett sztrájk azonnali hatállyal történő lezárásáról.

Miskolc, 2016. február 19.

Singlár Zsolt, MVK Zrt. vezérigazgató

Berta József, Miskolci Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezete

Simon Gábor, Forgalmi Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Szervezet

Zelenka László, Miskolci Autóbusz- és Villamosvezetők Érdekvédelmi Szövetsége

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában