Helyi közélet

2016.02.23. 14:07

Gumicsont

<em>Lecsapott az ellenzék. A Jobbiktól egészen a nyomokban létező baloldali pártokig azon rugóznak a politikusok, most aztán kibújt a szög a zsákból, a miniszterelnök olyan, mint az egyszeri székely ember, aki hun hideget fúj a szájával, hun pedig meleget</em>. <strong>Bánhegyi Gábor jegyzete</strong>.

Lecsapott az ellenzék. A Jobbiktól egészen a nyomokban létező baloldali pártokig azon rugóznak a politikusok, most aztán kibújt a szög a zsákból, a miniszterelnök olyan, mint az egyszeri székely ember, aki hun hideget fúj a szájával, hun pedig meleget. Bánhegyi Gábor jegyzete.

Merthogy a miniszterelnök itthon azt mondja, nem lesz nálunk menekültkvóta, aztán meg Brüsszelben aláírta, hogy de. Jött persze a cáfolat, erről szó sem volt, most az volt a fontos, hogy a briteket meg kellene győzni, maradjanak már az unióban. Lehet egymásnak feszülni, hazugsággal, csúsztatással vádolni egymást, nagyon tartósnak látszó gumicsont került az ellenzék szájába, csócsálhatják rogyásig, kiderülhet, ki és milyen retorikai érzékkel áldatott meg, ki tud messzebbre visszanyúlni az érvrendszerben (vagy csak jó a píárosuk).

Addig sem kell azon keseregni Együttől egészen a Jobbikig, mit is tudnánk mi mondani oktatásról, egészségügyről, hol látjuk garanciáját az európaihoz közeli béreknek, hol tudnánk valami olyan megoldást felmutatni, amire nem csak a töredékben lévő szavazók tudnának odafigyelni. Addig pedig marad a gumicsont. Rágós, íztelen, szagtalan, tápértéke egyenlő a nullával, de az övék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában