Helyi közélet

2016.01.10. 09:54

Rendőrkézen az ózdi fosztogatók

Ózd, Borsodbóta - A rendőrök fél órán belül azonosították majd elfogták azokat a férfiakat, akik Ózdon kifosztottak egy büfét.

Ózd, Borsodbóta - A rendőrök fél órán belül azonosították majd elfogták azokat a férfiakat, akik Ózdon kifosztottak egy büfét.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság B. Gyula 25 éves ózdi és T. Sándor 31 éves borsodbótai lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2016. január 9-én 1 óra 30 percet megelőzően Ózdon, a Vasvár úton kifosztottak egy büfét, ahonnan több mint 50 000 forintot vittek el.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közterületi Szolgálatának munkatársai a bűncselekménnyel összefüggésben fél órán belül elfogtak és a rendőrségre előállítottak két személyt, akik közül az egyik, az üzletből történő távozása közben sérült meg.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában