Helyi közélet

2015.11.05. 11:02

Lebuktak a bolti alkalmazottak Miskolcon

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két nővel szemben, akik a megalapozott gyanú szerint munkaadójuk árukészletéből ruhákat tulajdonítottak el.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két nővel szemben, akik a megalapozott gyanú szerint munkaadójuk árukészletéből ruhákat tulajdonítottak el.Üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Katalin 19 éves és B. Nikoletta 20 éves helyi lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, egy üzlet alkalmazottaiként 2015. augusztusában a rájuk bízott árukészletből különféle ruhaneműket tulajdonítottak el, közel fél millió forint értékben.

A terhelteket az üzletben elhelyezett biztonsági kamera buktatta le, majd a lakóhelyükön tartott házkutatások során a rendőrök a bűncselekményből származó ruhaneműket is lefoglalták.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban lezárta, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában