Helyi közélet

2015.11.08. 09:46

Elkapták a notórius miskolci esernyőtolvajt

Miskolc - Lopás vétsége miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 62 éves férfival szemben, aki hónapokon keresztül lopott esernyőket egy miskolci nagyáruházból.

Miskolc - Lopás vétsége miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 62 éves férfival szemben, aki hónapokon keresztül lopott esernyőket egy miskolci nagyáruházból.Az egyébként hajléktalan férfi 2014 májusában és júniusában rendszeresen egy miskolci bevásárlóközpontban töltötte napjai nagy részét. Gyakran elsétált egy sport­áruház bejárata előtt is, ahol egy kínálókosárban esernyők voltak elhelyezve. A vádlott minden alkalommal, amikor elhaladt a kosár mellett, kivett onnan egy esernyőt és továbbsétált. A biztonsági őr azonban mindig tetten érte a férfit. Két hónap alatt összesen hat esernyőt lopott el közel 9 ezer forint értékben.

Próbára bocsátanák

Az egyébként büntetlen előéletű hajléktalan férfival szemben az ügyészség próbára bocsátás intézkedésre tett indítványt.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában