Helyi közélet

2015.10.28. 15:52

Így vegyen az ember házat: a halott nénivel álmodnak, akivel sohasem találkoztak

Miskolc - Olvasónk egy rendkívül ijesztő történetet osztott meg velünk: vettek egy házat, ahol a korábbi tulajdonossal álmodnak. A probléma annyi, hogy az idős hölgy már nem él és sohasem találkoztak vele, viszont egy képről felismerték.

Miskolc - Olvasónk egy rendkívül ijesztő történetet osztott meg velünk: vettek egy házat, ahol a korábbi tulajdonossal álmodnak. A probléma annyi, hogy az idős hölgy már nem él és sohasem találkoztak vele, viszont egy képről felismerték.„A feleségemmel nemrég költöztünk új házba Miskolcon, a diósgyőri városrészen. A ház régebben egy idős nőé volt, sajnos elég lelakott állapotban vettük meg, így komoly felújításra szorult. Nagyon boldogok voltunk, hogy végre beköltözhetünk álmaink otthonába, de ekkor kezdődtek a problémák.

Sem én, sem a feleségem nem tudtuk nyugodtan végigaludni az éjszakákat, de ezt betudtuk az új hely szokatlanságának. Teltek-múltak a hetek, de nem akart megváltozni a helyzet, sőt fokozódott. Majdnem minden reggel leizzadva keltem fel, és visszatérő rémálmaim voltak. A rémálmaim főszereplője egy idős asszony volt, aki folyamatosan beszélt hozzám, de egy szavát sem értettem. Egy ideig csak ennyi volt a rémálom, aztán szépen lassan elkezdett továbbfejlődni. Néhány nap múltán már nem csak beszélt, hanem hozzám is ért, majd még néhány nap múlva fojtogatni kezdett, még később pedig arra ébredtem fel, hogy kést szúrt a szemembe.

A legérdekesebb az egészben az volt, hogy a feleségem ugyanezzel az idős nővel álmodott éjszakánként, de az ő álmaiban nem akarta őt megölni, hanem csak beszélt hozzá.

Ekkor kezdtem el érdeklődni a szomszédoktól az előző lakó után. Mindenki azt mondta, hogy Erzsi néni fura asszony volt. Körülbelül 40 évig lakott ott, 20 évet ebből özvegyként, mivel férje öngyilkos lett, felkötötte magát a ház mögötti szilvafára. Erzsi néni pedig egy évvel azelőtt lett öngyilkos, mikor megvettük a házat. A legdurvább az egészben az, hogy az egyik szomszéd mutatott róla egy képet, és ekkor kellett rádöbbennem, hogy Erzsi néni, és az öregasszony az álmainkban ugyanaz!

A rémálmaim azóta is megvannak, nagyon gondolkodom rajta, hogy fel kéne keresni valamilyen szakembert az ügyben, vagy túladunk a házon.”


var __machform_url = http://imdigital.hu/machform/embed.php?id=286341 ;

var __machform_height = 549;


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában