Helyi közélet

2015.07.21. 12:19

Szakértői telefon: Kérdezzenek a ponthúzás után!

Miskolc - Július 24-én pénteken 11 órától 12 óráig a továbbtanulással kapcsolatban kérdezhet bárki a Miskolci Egyetem vezetőitől, akik az Észak-Magyarország vendégeként válaszolnak a felmerülő problémákra.

Miskolc - Július 24-én pénteken 11 órától 12 óráig a továbbtanulással kapcsolatban kérdezhet bárki a Miskolci Egyetem vezetőitől, akik az Észak-Magyarország vendégeként válaszolnak a felmerülő problémákra. Csütörtökön este 8 órakor hozták nyilvánosságra az idei felsőoktatási ponthatárokat. De még ezután is számos kérdésük akadhat a továbbtanulással kapcsolatban a fiataloknak és a szüleiknek egyaránt. Ebben szeretnénk segíteni, ezért a ponthúzás másnapján, július 24-én pénteken szerkesztőségünk vendége lesz a Miskolci Egyetem vezetése.

Olvasóink tőlük kérdezhetnek, délelőtt 11 órától 12 óráig a következő telefonszámon: 06-46/501-261​

ÉM


Miskolc - A Miskolci Egyetem felvételi pontjai máris olvashatók portálunkon! Akinek sikerült, annak gratulálunk, akinek nem, még próbálkozhat a pótfelvételin. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában