Helyi közélet

2015.07.15. 10:36

Sokan jöttek az ároktői horgászversenyre

Ároktő - Szekeres János, az Ároktő Peca Sport Horgász Egyesület elnöke szervezésében 107 fő részvételével, reggel hét órakor kezdődött az a környezetvédelmi nap, melynek keretében két kilométer hosszan gaztalanítás, szemétszedés, takarítás és horgászhelyek kialakítása történt meg a Tisza-parton.

Ároktő - Szekeres János, az Ároktő Peca Sport Horgász Egyesület elnöke szervezésében 107 fő részvételével, reggel hét órakor kezdődött az a környezetvédelmi nap, melynek keretében két kilométer hosszan gaztalanítás, szemétszedés, takarítás és horgászhelyek kialakítása történt meg a Tisza-parton. Ezzel az akcióval negyven horgászhely került kialakításra és felújításra. Délelőtt tizennégy gyermek nevezett be a gyermekversenyre, és délután pedig huszonnyolc felnőtt nevezett a felnőtt versenyre. Ebédre finom babgulyással látta vendégül az egyesület a rendezvény résztvevőit. Este nyolc órától zenés-táncos mulatsággal zárult a nap. Az évek óta hagyományosan megrendezett horgászversenyekre a helyieken kívül egyre több településről jelentkeznek versenyzők.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában