Helyi közélet

2015.07.15. 11:38

Amíg lehet

<em>Ha más nem is, az biztosan konkrétum a mosógépcsere-program kapcsán, hogy igen-igen népszerű a népek között, hiszen meghirdetése után több régióban is hamar kimerültek a források a rengeteg igénylés miatt. Akinek sikerült, annak a szíve biztosan megtelik őszinte örömmel, hogy a régi masinát új, sőt mi több, energiatakarékosra cserélheti, azt hiszem, erre még koccintani is érdemes</em>. Pásztor Attila írása.

Ha más nem is, az biztosan konkrétum a mosógépcsere-program kapcsán, hogy igen-igen népszerű a népek között, hiszen meghirdetése után több régióban is hamar kimerültek a források a rengeteg igénylés miatt. Akinek sikerült, annak a szíve biztosan megtelik őszinte örömmel, hogy a régi masinát új, sőt mi több, energiatakarékosra cserélheti, azt hiszem, erre még koccintani is érdemes. Pásztor Attila írása.

Bevallom, én nem próbálkoztam, mint a nemrégiben lezajlott hűtőgépcsere-programnál sem, akkor azért nem kapott el a tömegpszichózis, mert éppen nem sokkal előtte rokkant le a hűtőládám, amit annak idején még a nagy bécsi utazások egyikén hoztunk: egy alig használt masszívra cseréltem. Biztosan sokan emlékeznek a határon kígyózó málhás Ladákra, megrakott buszokra, így érkezett ő is. Jut eszembe, akkoriban engem még nem érdekelt, hogy a hús hogyan áll el sokáig fagyóban, természetes volt, hogy a pörkölt ott van az asztalon. Nekem a karóra volt a minden, határozott célomat elértem: vettem egy Casiót az összespórolt pénzemből. Úgy járkáltam a kezemen vele, mint kakas a harmatban, egy élő pontos idő voltam, ha kellett, ha nem. A mostani mosógépem is inkább kamaszkorhoz közeledik, de bírja, meg én is őt. Végzi a dolgát becsülettel, úgyhogy megtartom, amíg lehet, meg különben is, most egy fillérem se lenne egy új befektetésre…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában