Helyi közélet

2015.05.17. 23:43

Sült hús talán először

Miskolc - Strucc Partyt rendezett a Miskolcnak Hangja Van! csoport.

Miskolc - Strucc Partyt rendezett a Miskolcnak Hangja Van! csoport.

„Vehetek belőle? Tényleg? Köszönöm szépen!" Csillogó szemű kislány szalad „zsákmányával", egy paprikás-paradicsomos vajas kenyérrel a miskolci Csanyikban megrendezett szombati Strucc Partyn.

400 meghívó

Nem ez a fő fogás – mondják a kenyér-, paprika-, paradicsomszeletelők és a vajat kenők, Szárnyas barbecue lesz a fő fogás, de kicsit megcsúsztak a sütéssel, a gyerekek viszont már éhesek, gyorsan nekiláttak a vajas kenyérnek.

Amíg a színpadon a Garabonciás együttes szórakoztatja a kicsiket, addig a nagyok közül Tyetyák Zoltánnal, a Miskolcnak Hangja Van! csoport tagjával, az esemény szervezőjével beszélgetünk.

– Nem ez lett volna az eredeti helyszín – mondja. – Egy étteremben szerettük volna megtartani, hátha nem lesz jó az idő, de Erzsike azt kérdezte először, mi ebből az ő haszna, mert ha főzni akarunk, akkor neki személyzetet kell beállítani. Mondtam, szakács vagyok, meg tudom szervezni, de ha ez a legfontosabb kérdés, hogy kinek mi a haszna ebből, akkor nincs miről tovább beszélgetnünk.

​További részletek a hétfői Észak-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában