Helyi közélet

2015.05.14. 19:36

Közlemény - Mezőkövesdi Fidesz: Ismét hazudik a DK

Mezőkövesd - A Fidesz Mezőkövesdi Szervezete aljas provokációnak tartja a Gyurcsány párt elnökségi tagja, Szűcs Erika közleményét.

Mezőkövesd - A Fidesz Mezőkövesdi Szervezete aljas provokációnak tartja a Gyurcsány párt elnökségi tagja, Szűcs Erika közleményét.

Szűcs Erika hazudott, amikor azt mondta, hogy a Mezőkövesdi Zsóry futball klub alkalmazottja megzavarta a DK sajtótájékoztatóját. A DK-s politikus hazugságát bizonyítja az is, hogy sajtótájékoztató teljes egészében, vágatlanul, elejétől a végéig rendzavarástól mentesen zajlott le, amit a videó is tanúsít.

Az igazság ezzel szemben az, hogy a klub alkalmazottját a sajtótájékoztató befejezése után a DK inzultálta, róla felvételt akartak készíteni, amit ő keze feltartásával próbált megakadályozni.

Szűcs Erika méltó követője Gyurcsány Ferencnek, aki miniszterelnöksége alatt bevallottan hazudott reggel, délben és este.

A Fidesz Mezőkövesdi Szervezete szerint nem csoda, hogy a baloldali politikusok irigylik Mezőkövesd Város fejlődését, hiszen Miskolc az ő vezetésük idején semmit nem fejlődött.

- A Fidesz Mezőkövesdi Szervezete -


Mezőkövesd, Miskolc - Szűcs Erika Megyei Önkormányzati képviselő sajtótájékoztatót tartott a mezőkövesdi futballklub bejáratánál. Elmondta véleményét és javaslatait arról a látványberuházásról, amit a futballklub 400 millió forintos állami támogatásból fog megvalósítani. tovább »

Mezőkövesd, Miskolc - Nem a sporttal és főleg nem a mezőkövesdi fociklubbal van baj, hanem azokkal a politikusokkal, akik a sportot a Fidesz hatalom kiszolgálójává silányították. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában