Közlemény – DK: Mezőkövesden erőszakkal próbáltak meg elhallgattatni egy ellenzéki politikust

Mezőkövesd, Miskolc – Szűcs Erika Megyei Önkormányzati képviselő sajtótájékoztatót tartott a mezőkövesdi futballklub bejáratánál. Elmondta véleményét és javaslatait arról a látványberuházásról, amit a futballklub 400 millió forintos állami támogatásból fog megvalósítani.

A sajtótájékoztató közben megjelent a futballklub egyik alkalmazottja – Tállai András államtitkár rokona. A sajtótájékoztatót követően indulatos hangnemben kérte számon a képviselő asszonyt – mondván milyen jogon használja a klubház előtti, egyébként valószínűsíthetően közterületet – majd idegesen, támadólag és követelőzően lépett fel a sajtótájékoztatóról felvételt készítő Varga Gergő DK-s aktivistával szemben. Az államtitkár rokona csak többszöri felszólításra volt hajlandó elengedni azt a kamerát, amelyet a DK-s aktivistától próbált erőszakkal elvenni.

A Tállai-család ezek szerint nem tűri, hogy valaki kérdéseket vagy véleményt fogalmazzon meg azzal kapcsolatban, hogy az államtitkár érdekeltségébe tartozó futballklub több százmillió forintot kapott a magyar államtól egy ötezer férőhelyes stadionra a 16 ezer lélekszámú Mezőkövesden.

A Demokratikus Koalíció sajnálja, hogy a maffiakormány haszonélvezői állampárti magabiztossággal próbálják elhallgattatni az ellenzéki véleményeket. A DK elvárja Tállai András államtitkár rokonától, hogy azonnali hatállyal és nyilvánosan kérjen bocsánatot a megtámadott DK-soktól.

– DK Sajtóiroda –


Közlemény – DK: Stadion járt Tállainak a Puskás-Orbán festményért

Budapest, Mezőkövesd – Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára személyesen büszkélkedett el Facebookján azzal, hogy ötezer férőhelyes stadiont kap a 16 ezres lélekszámú Mezőkövesd. Tállai a helyi futballklub, a Mezőkövesd Zsóry FC elnökeként különösen örülhetett a stadionra kapott, összesen 400 millió forint közpénznek. tovább »