Helyi közélet

2015.02.28. 19:07

Interjú: Alvin és a Mókusok

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este, az Alvin és a Mókusok basszusgitárosa Csoma Viktória volt, aki sok érdekességet elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este, az Alvin és a Mókusok basszusgitárosa Csoma Viktória volt, aki sok érdekességet elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Szabi: Nem először jártok Miskolcon, milyen emlékek maradtak meg a városról?

Alvin és a Mókusok - Csoma Viktória: Miskolc mindig is azon városok közé fog tartozni, ahol nagyon szeretünk fellépni és a közönség is mindig velünk van, szóval minden egyes alkalommal várjuk a találkozást. A Helynekemben egy éve voltunk először és már akkor nagyon megfogott minket a klub, szóval már vártuk, hogy ismét itt zenélhessünk, de nyáron a miskolci EFOTT is örök emlék marad számunkra, hiszen egy rendhagyó dupla napos koncertünk volt, így aztán senki nem panaszkodhat, hogy keveset hallott minket az EFOTT-on! Két este, összesen több, mint 30 dalt játszottunk el és el kell mondani, még mindig borzasztó hálásak vagyunk az embereknek, hogy ott voltak! :)

Szabi: Milyen évetek volt 2014-ben?

Alvin és a Mókusok - Csoma Viktória: Dolgos és mondhatni kiegyensúlyozott évet zártunk, aminek részét képezte a nyári fesztivál szezon és remek klub-koncertek is. A legfontosabb momentum viszont az évünkben az új album munkálatai és megjelenése volt, amin sokat dolgoztunk tavaly és 2014 november 21-én napvilágot is látott "A bölcsek meg hallgattak" című albumunk. 11 track került a lemezre, amely reméljük már sokak kedvence lett azóta... Hamarosan egy klip is ki fog jönni viszont, hogy melyik dalhoz és milyen videó lesz pontosan, azt most még nem szeretném elárulni. Március 8., 20-óra! Ezt a dátumot már most érdemes tárolni, hiszen ekkor mindenre fény derül. Addig is, aki még nem tette meg, iratkozzon fel a YouTube-csatornánkra, ha elsők között szeretné látni mindezt.



Szabi: Nemrég Londonban járt a csapat, milyen volt a kinti fellépés?

Alvin és a Mókusok - Csoma Viktória: Igen, február 6-án Londonban jártunk. Nem tudtuk mire számíthatunk, így kellemes meglepetés volt, amikor telt ház fogadott minket a helyszínen sok sok magyar társaságában. Voltak régi ismerősök, barátok, akikkel már több mint 10 éve nem láttuk egymást, de most ismét együtt bulizhattunk. Hatalmas élmény ért minket, aminek lesz folytatása... Tervben van még Németország, Ausztria, szóval szépen lassan felfedezzük Európát.

Szabi: Tervek?

Alvin és a Mókusok - Csoma Viktória: A legfontosabb most az új album bemutatása és ennek a turnéja zajlik éppen. Ez egyben egy közös turné is a Depresszió zenekarral, hiszen több helyszínen ők is velünk tartanak, szóval aki eljön egy ilyen estére, biztosan nem fog csalódni. Minden más ami velünk kapcsolatban fontos, azt a Facebook fan page oldalunkon elérheti mindenki. Igyekszünk aktívak és aktuálisak lenni.:)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket Nektek!

Alvin és a Mókusok - Csoma Viktória: Köszönjük Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában