Helyi közélet

2015.01.22. 12:07

Kapóra jött karóra Királdon

Királd, Putnok - A rendőrök alig 24 óra leforgása alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki betört egy királdi családi házba, ahonnan többek között fényképezőgépet és karórát tulajdonított el.

Királd, Putnok - A rendőrök alig 24 óra leforgása alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki betört egy királdi családi házba, ahonnan többek között fényképezőgépet és karórát tulajdonított el.Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen elkövető 2015. január 16-án 11 óra után betört egy királdi családi házba. A tolvaj különféle használati eszközöket vitt el, többek között fényképezőgépet, kamerát, karórát, fúrót.

A Putnoki Rendőrőrs nyomozói az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként azonosították, 2015. január 18-án elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki Sz. István 20 éves sajóvelezdi lakost.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában