Helyi közélet

2014.12.18. 19:25

A tusnádfürdői árvaházban a Jegesmedvék

Miskolc, Tusnádfürdő - A Miskolci Jegesmedvék csapata a hétvégi erdélyi túráját jótékonysági látogatásra is felhasználta.

Miskolc, Tusnádfürdő - A Miskolci Jegesmedvék csapata a hétvégi erdélyi túráját jótékonysági látogatásra is felhasználta.

A hétvégén, erdélyi túrán vett részt a Miskolci Jegesmedvék csapata. A vasárnapi, brassói mérkőzés után azonban volt még egy programjuk, ugyanis felkeresték a tusnádfürdői árvaházat, hivatalos nevén a Szent László Gyermekvédelmi Központot. Itt jelenleg 83 gyermekről gondoskodik a Böjte atya által vezetett Dévai Szent Ferenc Alapítvány, és nekik vittek ajándékokat a hokisok. A meglepetések között volt mintegy háromszáz könyv, élelmiszerek, a Miskolc Autó által felajánlott autófelszerelési cikkek, és persze a Miskolci Jegesmedvék ajándéktárgyai, összesen többszázezer forint értékben. A gyerekek nagy örömmel fogadták az ajándékokat, és mindezért cserébe rövid műsorral, énekekkel kedveskedtek a csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában