Helyi közélet

2014.11.09. 14:23

Díjazták a megyei Primákat

Miskolc - Idén is három kategóriában állítottak példaképeket a színházban megrendezett gálán.

Miskolc - Idén is három kategóriában állítottak példaképeket a színházban megrendezett gálán.

Átadták szombat este az idei megyei Prima díjakat a Miskolci Nemzeti Színházban. Az országos elismerésnek számító Prima Primissima díj tíz kategóriájából évente hármat választ a Vállalkozók és Munkaadók Szövetsége megyei szervezetének elnöksége, ezekben három-három jelölt közül dönti el a kategória győztesét, akik egy évente megrendezett gálaműsor keretében vehetik át a díjat.

Idén magyar tudomány kategóriában Prof. Dr. Gácsi Zoltán egyetemi tanár, magyar köznevelés kategóriában Prof. Dr. Berkő Péter egyetemi tanár, magyar népművészet és közművelődés kategóriában Jóna István táncművészeti vezető kapta az elismerést. A közönségdíjat a magyar tudomány kategóriában is jelölt Szabó György, a "bükki füvesember" vehette át.

Az est során a VOSZ a megyei vállalkozói és munkaadói díjakat is átadta. Az Év víziközmű Társasága az ÉRV Zrt., az Év munkáltatója Ritter Géza, a cég vezérigazgató lett. Az Év informatikai vállalkozása díjat az IND Grupnak, az Év Felnőttképzési vállalkozása díjat a Fókusz Oktatási Nonprofit Kft-nek ítélték oda, az Év Elektronikai vállalkozása a Felkor 2000 Kft, az Év építőipari vállalkozása a Rex-Bau Kft. lett. Az Év utazási irodája díjat a Globusz Travel Kft-nek, az Év szállodatulajdonosa díjat az Aura Gold Kft-nek, az Év húsipari vállalkozása díjat a Sajó-Hús Kft-nek, az Év Fejlesztőmérnöki vállalkozása díjat pedig az Admatis Kft-nek adták át.

Az eseményen bejelentették, hogy az év országos vállalkozója Ágoston László, a Tellwill Kft. ügyvezető igazgatója és Rapcsák Attila, a Whist Kft. ügyvezető igazgatója lesz, díjukat a Prima Primissima gálán, Budapesten veszik át.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában